Sari la conținut

USR are cabinet de parlamentar în Oradea

Deputatul USR de Bihor, Silviu Dehelean, şi-a inaugurat luni cabinetul de parlamentar din Oradea. Singurul reprezentant din judeţ al Uniunii Salvaţi România aşteaptă sugestiile şi reclamaţiile bihorenilor de luni până vineri în cabinetul situat pe Strada Republicii. La inaugurare i-a fost alături preşedintele partidului, Nicuşor Dan, şi alţi cinci deputaţi şi senatori ai formaţiunii.

Cabinetul parlamentar, situat în spatele fostului magazin Mercur de pe Corso, va fi deschis de sãptãmâna viitoare. Consilierii deputatului vor fi disponibili luni, miercuri și vineri între orele 15 și 17, iar marți și joi, de la ora 10 la ora 12. Silviu Dehelean va sta de vorbã cu bihorenii în fiecare vineri, între orele 15 şi 17.

"Vrem să avem o legătură cât mai consistentă cu oamenii și să fim cât mai deschiși față de nevoile și problemele lor", susţine Silviu Dehelean, deputat USR de Bihor.

Alãturi de deputatul bihorean au fost Nicuşor Dan, dar şi alţi cinci deputaţi şi senatori. Preşedintele USR a vorbit despre activitatea partidului în opoziţie: "Poate cel mai important este un lucru la care colegul nostru Silviu Dehelean l-a coordonat, anume cerința manifestațiilor ca România să limiteze accesul la funcția publică a persoanelor condamnate penal."

"Este extrem de important să ne susținem unii pe ceilalți, puterea echipei este tot timpul una unică și care nu poate fi bătută doar de o persoană", a declarat Oana Bîzgan, deputat USR de București.

Uniunea Salvaţi România a obţinut la alegerile de anul trecut 4,44% din voturile bihorenilor pentru Camera Deputaţilor. A fost al patrulea rezultat dupã cele trei formaţiuni care dominã judeţul - PSD, PNL şi UDMR.

Reporter: Adrian Ciucuriță
Operator: Constantin Gheorghiță