Sari la conținut

A fost odată un derby


„Suntem în turneu, puţin obosite, sunt mulţi kilometri şi se vede că suntem obosite”, spune Pedrag Vasic, antrenorul celor de la CSM Târgovişte.

Tânăra echipă a Aradului n-a putut face față formației din sudul țării căreia i-a marcat doar 34 de puncte. Cea mai bună marcatoare a gazdelor a fost Diana Moraru cu 10 puncte în timp ce la învingătoare cele cea mai prolifică jucătoare a fost Donica Cosby –  cu 20 puncte.

„Primele două sferturi au fost foarte bune, de la un meci la altul începem să avem mai mult curaj, să ne închegăm ca şi echipă şi să facem meciuri... mai bune. Chiar dacă scorul nu neaparat o şi arată”, a precizat și Ildiko Prisăcariu – antrenorul Univ. Goldiş ICIM Arad.

Pentru Universitatea Goldiş ICIM Arad a fost a patra înfrângere la de la schimbarea echipei la începutul anului, lucru care nu afectează însă poziționarea în clasament, arădencele având asigurată calificarea în play-off.

„Mereu se poate mai mult! Mereu se poate şi mai prost în schimb, dar evoluăm pe zi ce trece! Şi eu zic că este o şansă foarte importantă pentru ele pentru sunt tinere. Şi au tot viitoru înainte. De ele depinde și de noi, ca echipă”, spune și Diana Moraru – Univ. Goldiş ICIM Arad.

Arădencele vor evolua doar miercurea viitoare, în deplasare, cu CSM Olimpia Brașov.

Reporter: Dan Codre

Operator: Cristian Kovacs

Pe aceeași temă