ACS Poli, șase meciuri la rând fără înfrângere

Data publicării:
ACS Poli

ACS Poli Timișoara rămâne fără înfrângere de la venirea lui Florin Marin pe banca tehnică. În primul meci al rundei a 12-a, a plouat abundent, inclusiv cu goluri. CSMS Iaşi a deschis scorul după ce Golubovic a reluat în plasă, cu capul centrarea lui Grigorie. Timişoara a ratat prin Goga, căruia i-au lipsit câţiva centimetri pentru a egala. Luchin a fost aproape de o accidentare gravă la genunchi şi a avut nevoie de intervenţia medicilor.

Căpitanul bănăţenilor şi-a revenit însă, iar în debutul părţii secunde, în minutul 47, a egalat din centrarea lui Croitoru, introdus pe teren la pauză de Florin Marin. A fost 1-1 un singur minut, pentru că moldovenii au trecut îmediat în avantaj, după ce fundașul Mădălin Ciucă a transformat în gol o centrare din corner.

În minutul 62, o altă schimbare făcută de Florin Marin la pauză a avut efect pe tabelă. Ianis Zicu, intrat în locul lui Bărbuţ, a fost faultat în careu de Ciucă, iar Goga l-a învins pe Caparco. Gazdele au forţat victoria pe final, dar moldovenii au rezistat, iar Timişoara - Iaşi s-a terminat 2-2. 

„Îi felicit pe jucători pentru că au reușit să revină, după ce am fost conduși de două ori. N-am mai avut aceeași atitudine, aceeași concentrare, aceeași agresivitate. Am suferit și la organizare, am avut probleme mari în defensivă. Până la urmă, pot să spun că sunt mulțumit de acest punct”, a declarat Florin Marin.

„Rezultatele sunt pozitive, atâta timp cât nu pierzi și acumulezi puncte. Dar pe teren propriu ne dorim să câștigăm fiecare partidă”, a spus și Ianis Zicu.

„Avem un grup unit, lucrurile au început să meargă spre bine. Ne creem ocazii, meci de meci, numeroase ocazii... și înscriem, dar până la urmă, cele mai importante sunt punctele”, a completat și căpitanul Srgian Luchin.

Cu o etapă înainte de finalul turului de campionat, ACS Poli ocupă locul 9 în clasament, cu 13 puncte, tot atâtea ca adversara jocului de pe „Dan Păltinișanu”. Timișorenii au ajuns la șase jocuri la rând fără înfrângere în toate competițiile, ultimul eșec fiind în urmă cu mai bine de o lună, 0-4, cu Viiorul Constanța.




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri