Sari la conținut

ACS Poli, tot în stand-by

ACS Poli Timișoara își continuă pregătirile pe plan local, în așteptarea unei decizii finale în cazul falimentului Rapidului. Bănățenii au pus, momentan, în stand-by, orice negociere cu jucătorii, iar Ionuț Popa, antrenorul principal al alb-violeților acuză de neseriozitate factorii decizionali.

„Nimeni nu are curaj, nimeni nu are responsabilitate, se pare că există o neseriozitate totală din partea unora care cred că știu deja verdictul dar îl amână, îl prelungesc, habar nu am ce se întâmplă”, a spus Ionuț Popa, în cadrul emisiunii Divizia Locală.

„Noi nu cerșim un loc în Liga 1, nu cerșim! Nu am venit niciodată să spunem vrem un loc pe acolo. Dar în momentul în care am aflat că regulamentele spun că într-o astfel de situație locul revine primei echipe care a retrogradat, evident că atunci pretindem aplicarea legii”, a precizat și Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

În condițiile în care ACS Poli va face pasul spre prima ligă, tehnicianul alb-violeților nu vede o problemă mare startul cu o penalizare de -14 puncte.

„Nu mai avem ce pierde! Ce să mai pierdem? Asta e, cum să spun eu, partea ce mai motivantă. Nu mai ai ce să pierzi, de aici pleacă totul. Vom juca fiecare meci, indiferent cu cine, și în funcție de posibilitățile pe care le avem, ce putem scoate”, a precizat Popa, în cadrul aceleiași emisiuni.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal va da mâine un răspuns în cazul Rapidului.

Redactor: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop