ASU Poli, în fața primei deplasări

Data publicării:
asu poli valcea


„Din ce am văzut în această vară, au făcut foarte multe achizții, au adus și un antrenor nou, cu experiență și probabil va fi una din favorite la promovare. Sperăm să remediem problemele din apărare și să facem un joc bun la Vâlcea, și chiar să aducem puncte”, spune Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Politehnica Timișoara.

Antrenorul polist speră ca elevii săi să fi trecut peste eșecul din runda inaugurală, din fața Chindiei Târgoviște și anunță schimbări în primul 11 pentru jocul cu formația pregătită de Jerry Gane.

„M-am gândit la foarte multe variante în această perioadă, chiar și la schimbare de sistem, dar am zis să nu intrăm în panică de la început, oricum o să apară schimbări în primul 11, depinde de randamentul celor ce vor intra în teren dacă vom schima și sistemul”, continuă Sorin Brîndescu.

Printre titulari se va regăsi însă cu siguranță Dan Constantinescu. Mijlocașul la închidere sosit în această vară pe Bega după o experiență în eșaloanele inferioare din Germania a fost unul dintre puținii jucători ai cărui evoluție în jocul cu Chindia a fost lăudată.

„Mă simt foarte bine aici și sper să încep să joc și mai bine de la meci la meci. Acum depinde foarte mult și de mine, ce randament dau la antrenamente. Din punctul meu de vedere... un meci foarte greu ne așteaptă acolo. O echipă bună și anul trecut au fsot la fel dar sperăm să facem un joc bun, totul depinde de noi”, adaugă și Dan Constantinescu.

ASU Politehnica are trei jucători indisponibili pentru partida de la Râmnicu Vâlcea: Vucea, Birău și Bădăuță. În schimb, Brîndescu mai are o variantă ofensivă la dispoziție, Daniel Mărgărit. Atacantul de 20 de ani a sosit zilele trecute de la Pandurii, sub formă de împrumut. CSM Rm. Vâlcea – ASU Poli Timișoara este vineri, de la ora 17:30, în direct pe Digisport 2.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri