CH Poli Timişoara a trecut de Dunărea Călăraşi. Demis Grigoraş, principalul marcator al bănăţenilor

Data publicării:
ch poli-1

„E o echipă solidă, cu o apărare foarte agresivă, un joc bine tacticizat în atac, îl cunoaştem foarte bine pe colegul meu Omer. Astăzi am jucat tactic ambele echipe, S-a văzut că şi Timişoara are consistenţă în joc, are o apărare agresivă şi eu cred că a fost un meci frumos", spune Constantin Ştefan, antrenorul celor de la CH Politehnica Timişoara.

Demis Grigoraş a fost principalul marcator al bănăţenilor. El a marcat 7 goluri, în timp ce Cristian Fenici a reuşit să înscrie de 5 ori. „Încă mai avem mult de muncit. Relaţiile încă nu sunt foarte bine puse la punct, dar sperăm că cu timpul şi cu meciurile ce urmează să jucăm cât mai bine", spune Cristian Fenici.

Chiar dacă, în unele momente, timişorenii au condus şi cu cinci goluri diferenţă, elevii lui Aihan Omer au fost foarte aproape să plece cu un punct de la Timişoara după ce s-au apropiat la un singur gol în ultimele minute şi, la ultima fază a meciului, mingea a lovit de două ori bara, dar nu a intrat în poartă.

Norocul a făcut ca victoria să fie a Politehnicii, a spus după meci antrenorul călărăşenilor. „Astăzi, Poli a avut mai multă şansă. Majoritatea mingilor, din portar, din bară au sărit înapoi la Timişoara, au sărit în aut. Deci asta înseamnă o zi norocoasă pentru Poli şi finalul a arătat că chiar aşa este. Sigur, nu pot să diminuez meritele unei echipe care câştigă", afirmă Aihan Omer, antrenor Dunărea Călăraşi.

În următoarea etapă, care va avea loc în 13 septembrie, Politehnica Timişoara va juca în deplasare, pe terenul lui Minaur Baia Mare.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Adrian Hrişcu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri