Crăciun şi Revelion în străinătate: câţi bani vom scoate din buzunar

Data publicării:
Craciun



Timişorenii care vor să îşi petreacă Crăciunul în ţara lui Moş Crăciun, Finlanda, trebuie să scoată din buzunar aproximativ 1.500 de euro. Pentru copii trebui să mai plătească încă 1.100 de euro. Preţul include cazare, bilet de avion, mai multe mese, cina festivă, dar şi întâlnirea cu Moş Crăciun.

O excursie la Praga în preajma sărbătorilor de Crăciun costă 300 de euro. Preţul include 5 nopţi de cazare într-un hotel de patru stele, transport cu autocarul, dar şi cina. Cei care vor să îşi petreacă Revelionul la schi pot alege una dintre cele mai cunoscute destinaţii, Austria. Pentru 8 nopţi de cazare în hotel de 3 şi 4 stele, transport cu autocarul, dar fară cina festivă de revelion, trebuie să scoată din portofele puţin peste 400 de euro.

O altă opţiune pentru a-şi petrece revelionul în străinătate o reprezintă Viena. Pentru 5 nopţi de cazare, transport cu autocarul, cină festivă de revelion şi program turistic, preţul poate ajunge până la 400 de euro. Sunt oferte de revelionul şi în Italia, la Toscana. 500 de euro costă 3 nopţi de cazare în Florenţa, cu mic dejun la un hotel de 4 stele, plus bilet de avion.

Redactor: Marcela Sferlea
Editor web: Călin Ţenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri