Cum s-a intervenit pentru deszăpezire, prognoza meteo pentru următoarele zile, în vestul țării

Data publicării:
trafic iarna

A nins continuu, de azi noapte, în vestul ţării şi se circulă în condiţii de iarnă. Deşi stratul de zăpadă este consistent, nu sunt drumuri blocate sau localităţi izolate.

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri și Poduri Timişoara, până la ora 11, au intervenit 65 de autoutilaje, care au împrăştiat peste 400 de tone de material antiderapant. Mai precis, cele mai multe utilaje, 28, au fost prezente pe drumurile din Timiş, unde s-au împrăştiat 142 de tone de material antiderapant. Printre acestea, A1, DN6, DN 69, DN 58.

Conform datelor CJT Timiş, niciun drum din județ nu este blocat şi, deşi a nins destul de mult, nicio localitate nu este izolată şi se poate circula.

De la CJ Caraş-Severin, în zona Reşiţei nu mai ninge, în zona de munte, stratul de zăpadă are 40 de centimetri, însă vântul bate cu putere în zona semenic. În zona Orşova s-a intervenit cu 26 de autospeciale, care au împrăștiat aproximativ 48 de tone de material antiderapant.

Cum va fi vremea, în continuare, în vestul țării, aflăm de la Rodica Lungu, de la Centrul Meteorologic Regional Banat-Crișana

Redactori: Sorina Covlea, Marcela Sferlea
Editor web: Călin Țenche 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri