Sari la conținut

Cupa Politehnica merge la Szeged. Timișorenii au pierdut finala cu Pick

Handbaliștii pregătiți de Constantin Ștefan au reuşit să ţină pasul timp de o repriză cu vicecampionii Ungariei, la pauză scorul fiind egal - 12-12. La începutul celei de-a doua părţi a jocului, Pick Szeged s-a desprins la patru goluri diferenţă. Timişorenii n-au mai reuşit să-i ajungă din urmă pe adversari.

”Mai avem de lucrat, încep să-mi cunosc jucătorii”, spune Constantin Ştefan, antrenor celor de la Politehnica Timişoara.

Cel mai bun marcator al Politehnicii în acest joc a fost georgianul Irakli Chikovani, cu 5 reușite. Timişoreanul Cristian Fenici a fost desemnat Cel mai tehnic jucător al turneului. ”Dau totul pentru echipă, important e să câștigăm, să facem meciuri bune”, afirmă Fenici.

Pick Szeged se află la începutul perioadei de pregătire, dar laudă jocul bănăţenilor. ”Au scheme bune de joc, sper să iasă în primele șase echipe din campionat”, spune Ferenc Ilyes, jucător la Pick Szeged.

Locul trei a fost ocupat de Ştiinţa Bacău, echipă care a învins vicecampioana Serbiei, Radnicki Kragujevac, scor 40-27. Pentru Politehnica Timişoara urmează un nou turneu de pregătire, de data aceasta în Ungaria, la sfârşitul acestei săptămâni.

Reporter: Miodrag Hojda
Operator: Dan Şoşdean
Editor web: Călin Țenche