Demonstrații de echilibristică și îndemânare, la Timișoara

Data publicării:
demo prima

Tinerii au făcut adevărate demonstrații de echilibristică și îndemânare. Skate-park-ul a fost improvizat în parcarea unui centru comercial, pentru că Timișoara nu are încă un loc special amenajat pentru pasionaţii acestui sport.

- Veniți des? ”Foarte des. Aproape în fiecare zi”, ”Stăteam cu ei de atâta timp și mi-a plăcut ideea și am zis că încerc”, ”Nu mi se pare corect că nu avem un loc în care să practicăm sportul. E un sport cât de cât normal, mai ales în alte state. E un sport foarte practicat”, spun pasionații de mișcare.

Pentru cei care au vrut să își testeze viteza cu care pot pedala, organizatorii au adus și două biciclete staționare.
”Copiii vin și se dau pe plăcile de skate și pe biciclete aici în parcare pentru că altundeva nu prea avem unde să-i adunăm la un loc, pe toți. Și atunci, ne-am gândit să dăm cumva înapoi comunității ceva. Noi le punem la dispoziție rampele și ei își organizează singuri concursul, urmând ca noi să dăm premiile”, precizează Adina Muntean, organizator.

Cei mai pricepuți dintre skateri şi bikeri au fost premiaţi cu echipamente. Open Sunday este un eveniment ce se organizează deja de trei ani, în Timișoara.

reporter: Ioana Sapianu
operator: Adrian Hrişcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri