Familia Regală a României a împărțit cadouri familiilor nevoiașe din Săvârșin

Data publicării:
cadouri regale

”Mă bucur să am o oportunitate să dau ceva. Un gest aşa pentru Crăciun, este un ajutor”, explică ASR Principele Nicolae.

Spre deosebire de alţi ani în care Familia Regală a vizitat mai multe familii nevoiaşe din Săvârşin, de data aceasta Principesa Margareta şi Principele Nicolae au lăsat darurile la căminul de bătrâni din localitate şi la o casă de copii dintr-un sat învecinat.

- Vă bucuraţi că a venit principesa la dumneavoastră? ”Da, cum? Doamne! Ce dorim noi? Numai bine!”, ”De sărbători totdeauna vine aici, merge la biserică şi eu cred că e satisfăcută într-un fel sufleteşte că a putut să vină înapoi în ţară”, ”Eu m-am întâlnit cu Majestatea sa Regele! Am şi discutat cu el. Cu dumnealui”, - Şi acum vă bucuraţi că v-a vizitat principesa? ”Ne bucurăm foarte mult, din suflet! Dumnezeu să ne ajungă o ţară frumoasă, mai bună, să trăim mai bine şi noi”.

”Cred că fiecare, fiecare persoană are această dorinţă, acest instinct să facem ce putem pentru cei care nu au noroc în viaţă”, ne spune ASR Principesa Margareta.

Pachetele distribuite anul acesta conţin alimente şi produse necesare casei şi au fost cumpărate cu ajutorul firmelor care sponsorizează Casa Regală a României.

Redactor: Dan Codre
Operator: Cristian Kovacs
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri