Florin Marin: „Antrenorii depind de rezultate”

Data publicării:
DSC 02241-816x459


„Sunt conștient că antrenorii depind de rezultat, în orice campionat din lume în momentul în care nu sunt rezultate pozitive este clar că ești în pericol să fi demis”, recunoaște Marin.

Aflat la primul gol în Liga I, Ovidiu Popescu îl susține pe tehnicianul de 62 de ani, căruia i-a dedicat reușita din weekend, de la Iași.

„Dedic golul soției mele și în al doilea rând domnului antrenor Florin Marin, care a avut mereu încredere în mine și m-a ajutat foarte mult. Normal că ne-ar părea rău (n.red. – dacă ar fi demis) pentru că ne-am atașat de el și este un antrenor destul de bun”, spune Ovidiu Popescu, marcatorul golului timișorean la Iași.

Înainte de ultima etapă din sezonul regulat, ACS Poli are 22 de puncte și ocupă locul 11. Alb-violeții primesc vizita ultimei clasate, Petrolul Ploiești, formație care nu a mai câștigat în campionat din noiembrie.

„Este un meci de 6 puncte cu Petrolul? Da… este un joc foarte important pentru noi, dar și pentru ei. Pentru că e o echipă care e în luptă cu noi pentru evitarea retrogradării și trebuie să pregătim foarte bine acest joc și să îl câștigăm”, adaugă tehnicianul alb-violeților.

Duelul cu Petrolul are loc vineri, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct, pe Digisport 1.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri