Gală de kickboxing cu greutate, la Timișoara

Data publicării:
gala kickboxing

Centura mondială World Champion Heavyweight va fi pusă la bătaie în cadrul galei, iar pentru ea vor lupta un sportiv român și unul maghiar. Arădeanul Vali Petruț îl va înfrunta în ring pe Szalma Ferenc, la categoria grea. Celălalt cap de afiș al serii va fi meciul dintre Sorin „Pantera” Tănăsie și Tibor Kovacs, tot din Ungaria. Fostul campion european de box va lupta pentru a doua oară în carieră pe reguli de K1.

„Am înțeles că are 7 meciuri... pentru mine nu e o mare diferență, pentru că vin din box și am o tehnică foarte bună pe brațe, ceea ce contează foarte mult. Abia aștept al doilea meci în K1, după acel debut frumos de pe 16 octombrie, de la Sibiu”, spune Sorin „Pantera” Tănăsie, luptător K1.

Și timișoreanul Alex Petchescu va fi intra în ring. Campionul mondial de juniori la kickboxing este un produs 100% al clubului Ginbox, iar sâmbătă va avea primul meci oficial la seniori. Alex îl va înfrunta pe maghiarul Janos Schneider, cu doi ani mai în vârstă decât el. În total, 13 meciuri vor avea loc în cadrul galei. Evenimentul care începe de la ora 20:00 va fi supervizat de mai multe nume grele ale kickboxingului românesc, după ce Daniel Ghiţă, Florin Ilie şi Ciprian Sora şi-au confirmat deja prezenţa la eveniment. Preţul unui bilet de intrare va fi de 20 de lei, iar o parte din încasări va fi folosită în scop caritabil.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri