Sari la conținut

Infuzie de fotbaliști, dar nicio certitudine

ASU Politehnica a reluat astăzi pregătirile, pe terenurile de la Baza 2, într-un efectiv extrem de numeros. Pe lângă cei 20 de jucători din lotul care a încheiat sezonul trecut, antrenorul Sorin Brîndescu a avut de urmărit și aproximativ 25 de fotbaliști noi, unii dintre ei consacrați la nivelul ligii secunde. Printre aceștia, Ștefan Blănaru, Laurențiu Telescu, Sorin Ciobanu sau Andrei Magda.

„Ne bucură şi ne onorează faptul că jucătorii vor să vină la noi. Din păcate, la noi, condiţiile financiare nu sunt la nivelul ligii a doua şi nu atragem din acest punct de vedere, dar totuşi atragem jucători, înseamnă că avem alte lucruri care atrag. Când o să facem selecţia avem în vedere acest aspect, de a acoperi toate posturile pentru că degeaba avem 4 jucători valoroşi pe un post, va trebui să le acoperim pe toate”, spune Sorin Brîndescu, antrenorul alb-violeților.

Tocmai datorită numărului mare de jucători care urmează a fi testați, ASU Politehnica nu va disputa niciun meci amical până la plecarea în cantonamentul de la Bekescsaba, programat în perioada 1-10 iulie.

„În această săptămână suntem  şi foarte mulţi, o să facem antrenamente noi de noi, sper că la finalul săptămânii să ne decidem oarecum, nu o să fie un lot definitivat sută la sută. Urmează ca de săptămâna viitoare să mărim intensitatea antrenamentelor, să ne pregătim totuşi pentru campionat”, a completat tehnicianul timișorenilor.

ASU Politehnica va lua startul în Liga a II-a la data de 30 iulie, după ce inițial FRF stabilise că prima etapă va avea loc cu o săptămână mai devreme.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: George Ștefăniță