Îngrijorați de incertitudine

Data publicării:
jucatori ingrijorati


„Se fac 3 luni pe 16 ianuarie de când nu mai suntem plătiţi. E un lucru care nu e bun, nu e plăcut pentru echipă, dar sperăm că aceste lucruri o să se rezolve”, a spus Cătălin Doman.

„Sunt îngrijorat. Sunt un jucător străin, care a venit aici să joace fotbal şi sunt multe lucruri care îngrenuează acest aspect. E greu, sunt restanţe şi ni se tot spune că se vor rezolva, să aşteptăm”, este de părere și Fernando Llorente.

„Este o situaţie complicată, începem antrenamentele zilele acestea şi sperăm ca în acest timp problemele să se rezolve. Ar fi bine să se întâmple acest lucru cât mai repede”, a declarat și Javier Hernandez.

Alb-violeții recunosc că atmosfera din vestiar nu este una pozitivă și așteaptă completarea lotului, după plecările masive din ultima săptămână.

„Din câte îmi amintesc, la toate echipele la care am evoluat până acum niciodată nu s-a întâmplat să plece un număr atât de mare de jucători. Lotul este destul de subţire şi avem nevoie de jucători”, a mai completat Doman.

Până când în vistieria clubului va intra a doua tranșă a banilor din drepturile de televizare, timișorenii se vor pregăti pe plan local având deja stabilită și o partidă de verificare. Alb-violeții vor juca marți, 19 ianuarie, la Timișoara, cu Național Sebiș, ocupanta locului 4 în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri