Sari la conținut

La joc, după mai bine de jumătate de an


„Îmi era dor de fotbal, vin după o perioadă grea, de șase luni. Singura mea dorință e să fiu sănătos, să reintru în circuit, pentru că îmi lipsește fotbalul foarte mult”, povestește Cătălin Doman.

„A revenit după accidentare, sperăm să îşi revină şi să convingă antrenorul principal”, explică și Octavian Benga, antrenor secund ACS Poli Timișoara.

Deși a jucat aproape o oră în amicalul cu Național Sebiș, Cătălin Doman nu evolează la capacitate maximă. Recuperarea mijlocașului decurge însă mai repede decât cea a vârfului Pedro Henrique, care va intra în programul normal al echipei peste doar două săptămâni.

„Încă nu sunt sută la sută, trebuie să intru treptat în ritm, mai sunt nişte etape de parcurs, sper ca pe la jumătatea play-out-ului să fiu apt sută la sută”, mai spune Doman.

„Sunt deja 6 luni şi jumătate de când s-a operat, doctorii i-au recomandat încă 10 zile să se antreneze separat aşa că probabil în 15 zile va intra în progrmaul normal, pentru că, am şi vorbit cu el, nu simte nicio durere, totul decurge conform programului dat de doctor”, completează antrenorul secund al timișorenilor.

Alți trei jucători iau calea Turciei cu probleme medicale. Cristian Scutaru a suferit o entorsă la antrenamente, Robert Elek a fost menajat din cauza unor dureri la spate, iar Dorin Goga nu este încă refăcut după accidentarea suferită în timul campionatului. ACS Poli pleacă mâine în cantonamentul din Antalya, până pe 2 februarie, timp în care vor susține și patru partide de verificare.

Reporter: Claudiu Sav

Operatori: Adrian Ionescu, Dan Șoșdean

Pe aceeași temă