Poștașul "vă rog să mă lăsaţi în pace"

Data publicării:
postas 2



Mama Mihaelei Moraru este imobilizată la pat. Nu îşi poate folosi mâinile, deci nu poate semna actele de primire a pensiei. Fiica sa a făcut împuternicire la notar ca să poată ridica banii. Dar chiar şi aşa....

Mihaela Moraru ni se plânge: "De la poştă pot să ridic, de la factorul poştal nu. Nu vrea, pur şi simplu nu vrea. Deci când l-am adus aici la mama ... ce să semneze. Uitaţi-vă la mâinile ei cu ce să semneze. Vecina mea a primit luna trecută banii, eu nici acum".

Iar Mihaela nu este singura nemulţumită. Mai mulţi locuitori de pe strada Ion Creangă din Timişoara se plâng de angajatul Poştei Române. Oamenii vor ca alt factor poştal să le aducă pensiile, facturile sau corespondenţa.

Poştaşul acuzat de oameni că are un comportament total neadecvat nu a fost mai „prietenos" nici cu echipa Digi24 Timişoara: "...s-ar putea să aveţi o reclamaţie din partea mea. Şi cu siguranţă veţi avea" si "Nu am ce să discut! Sunt în timpul serviciului. Vă rog să mă lăsaţi în pace".

Locuitorii din zonă au depus deja plângeri la sediul principalul oficiu poştal din Timişoara. Conducerea instituţiei, care are în subordine aproape 300 de factori poştali, a spus că va verifica sesizările şi va lua măsurile care se impun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri