Prognoza meteo pentru vestul țării: temperaturi apropiate de normal, ceață, chiciură, fulguieli

Data publicării:
meteo



Timiș
- Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla de la slab la moderat, din sector vestic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 7 grade.
Arad - Vreme normală termic pentru această dată în județul Arad. Cerul va fi variabil, mai mult noros, iar vântul va sufla de la slab la moderat, dinspre vest. Temperaturile maxime se vor situa între 1 și 6 grade.
Caraș-Severin - Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã datã. Cerul va fi parţial noros în zonele joase și variabil la munte. Vântul va sufla de la slab la moderat, din sector vestic, cu unele intensificãri la munte. Îndeosebi dimineaţa şi în cursul nopţii va fi ceaţã, asociatã cu depunere de chiciurã, sau cu fulguieli. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 şi 7 grade.
Hunedoara - Zi normală termic în județul Hunedoara, cu cer variabil, temporar noros, vânt de la slab la moderat și temperaturi care se vor situa între 0 și 5 grade.

Prognoza meteo pentru noaptea de sâmbătă spre duminică

Cerul va fi variabil la munte, parţial noros în rest. Vântul va sufla slab la moderat din sector vestic, cu unele intensificãri la munte. Local va fi ceaţã asociatã cu depunere de chiciurã, sau cu fulguieli. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 grade în depresiuni şi -1...2 grade la deal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri