Sari la conținut

Relaxare la Aqualand

Nerăbdători să facă puțină mișcare și să scape de temperaturile scăzute de afară, turiștii au ales, în acest weekend,  căldura și relaxarea bazinelor din Deva.

„Înăuntru sunt 30 de grade celsius, iar apa din bazine are o temperatură cuprinsă între 31 și 35 de grade celsius. Nu există așadar niciun motiv pentru ca turiștii să se grăbească să plece spre case” - Andrada Velciov, corespondent Digi24 Hunedoara.

De departe, dintre cele 7 tipuri de bazine, cel mai căutat este cel cu valuri. Turiștii nu trec însă cu vederea nici toboganul acvatic sau bazinele cu hridromasaj.

„[Cum e în apă caldă?] Bine. [Mai bine decât afară la frig?] Normal. [E o relaxare după sărbători? Mișcare?] Da,da”, spune un turist.

„[Relaxarea de după sărbători?] Da. [Cum e în apă caldă?] Fain”. 

„Complexul a fost luat cu asalt de doritorii de relaxare și de cei care doresc să scape de câteva kilograme în plus acumulate de sărbători. Avem saune, saună uscată, saună umedă, avem baie de abur pentru cei ce vor să se tonifice”, povestește Irinel Faur, administratorul Complexului Acvatic Deva.

Pentru trei ore de acces la bazine sau saună, prețul unui bilet variază între 15 și 25 de lei. Turiștii pot face însă și abonamente. Pentru 10 până la 25 de intrări în complex, prețul variază între 140 și 1000 de lei. 

Reporter: Andrada Velciov

Operator: Tiberiu Mariș