Sari la conținut

SAF - Student, Artă, Festival: o săptămână dedicată, la Timișoara, tinerilor artişti

Pentru încurajarea tinerilor talentaţi, toate spaţiile expoziţionale vor fi puse, gratuit, la dispoziţia artiştilor. Vorbim despre expoziţii de fotografie, film, pictură, modă, dar şi demonstraţii de dans sau piese de teatru.

Festivalul debutează luni: de la ora 18 va avea loc o expoziție de fotografie unde participă tineri fotografi din Timişoara.
Ziua de marți este dedicată dansului, când va performa trupa Ultima Style Dance School.
Miercuri, pe scenă vor urca tineri solişti din Timişoara: Andra Igna, Andrei Claudiu Badea, Constantin Cristian Armeanu, Ştefania Alexandra Vamvu, Nicoleta Hapaianu, Ion Buştean, Cătălina Nedelcu, Cecilia Novaconi şi Alexandra Mitroi.
Ziua de joi va fi dedicată teatrului, când se va pune în scenă o reprezentaţie din partea Teatrului „Merlin” din Timişoara.
Ziua de vineri va fi dedicată modei, când designerul Andreea Borcea ne va prezenta diverse creatii din colecţia „Be UNIQUE”.

De organizarea Festivalului de Artă SAF se ocupă Cluburile Studenţeşti Liberale, iar evenimentul face parte din programul de promovare a Timişoarei în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană din 2021.

Redactor: Sorina Covlea
Editor web: Călin Țenche