Sari la conținut

Vor să se despartă de o întreagă echipă

Dacă elevii lui Florin Marin reiau pregătirile la finele săptămânii, conducerea lui ACS Poli a început activitatea în birouri. Prezent în platoul Diviziei Locale, managerul sportiv al clubului, Daniel Stanciu, a anunțat că va negocia rezilierea contractelor mai multor jucători.

„Am stat și am încercat să fac o strategie cu colegii. Am în cap ce jucători ar trebui să vină, pe ce posturi. Am făcut o listă, sunt 8-9 jucători cărora am vrea sa le propunem rezilierea pe cale amiabilă a contractelor. Sunt jucători care nu ne-au ajutat foarte mult sau alții care poate merită să joace și nu au avut șansa să o facă”, a spus Daniel Stanciu.

După ce portarul Eduard Pap a fost primul care a anunțat despărțirea de ACS Poli, la reunire nu va mai fi prezent, cel mai probabil, nici bulgarul Georgi Sarmov.

„Încă din decembrie, după ultimul joc cu Steaua, și-a manifestat intenția de a pleca. Cred că Sarmov va fi primul jucător, oficial plecat de la Poli Timișoara, în zilele următoare”, a mai adăugat Stanciu.

Deși clubul are nevoie în continuare de bani, oficialul timișorean spune că, deocamdată, ofertele pentru jucătorii care au dat randament în prima parte a campionatului lipsesc.

„Ar prinde foarte bine, dar acum depinde și de sume. Pentru că, da, sunt și impresari și cluburi care s-au interesat de exemplu, de Belu. Dar nu putem să ne despărțim de Belu pentru că mai e o problemă Poli are mai mulți dintre jucători în co-proprietate cu fostul club”, a mai spus managerul general al timișorenilor.

Până atunci, timișorenii își vor relua pregătirile vineri după-masă și urmează să efectueze un stagiu de două săptămâni în Antalya, perioadă în care vor avea parte de cinci jocuri amicale. 

Redactor: Claudiu Sav

Pe aceeași temă