Vremea, sâmbătă, în vestul țării: nu mai cald de 13-14 grade

Data publicării:
vremea vest A

Prognoza meteo pentru noaptea de vineri spre sâmbătă, în vestul țării

Timiș - Vremea va fi, în general, închisã. Cerul va fi mai mult noros. Izolat vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie sau burniţã. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sud-est. Pe arii restrânse va fi ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 3 şi 8 grade.
Arad - Vreme închisă la noapte și în județul Arad. Cer noros, ploi slabe și vânt, de la slab la moderat din sector sud-estic. Minimele nu vor depăși 7 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi în general închisã. Cerul va fi mai mult noros. Izolat vor fi precipitaţii slabe, sub formã de ploaie sau burniţã. La munte sunt posibile precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab la moderat din sud-est, cu unele intensificãri în sudul Banatului şi la munte. Pe arii restrânse va fi ceaţã. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 3 şi 8 grade.
Hunedoara - De o noapte cu vreme instabilă au parte și hunedorenii. Pe arii restrânse se vor înregistra precipitații slabe. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar temperaturile minime se vor situa între 3 și 7 grade. 

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, în vestul țării

Timiș - Vremea va fi apropiatã de normalul termic pentru aceastã datã. Cerul va fi parţial noros. Vântul va sufla slab la moderat din sud-est, Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 14 grade.
Arad - O zi cu vreme normală pentru această dată și în județul Arad. Cerul va fi temporar noros, vântul va sufla, de la slab la moderat, din sector sud-estic, iar temperaturile maxime se vor situa între 8 și 13 grade.
Caraș-Severin - Vremea va fi apropiatã de normalul termic pentru aceastã datã. Cerul va fi parţial noros. În zona de munte vor mai fi condiţii pentru precipitaţii mixte în cursul zilei. Vântul va sufla, de la slab la moderat, din sud-est, cu intensificãri în sudul Banatului şi la munte. Dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 14 grade.
Hunedoara - Vreme ușor mai rece decât în ziua precedentă în județul Hunedoara. Cerul va fi temporar noros și sunt posibile precipitații. Vântul va sufla de la slab la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 7 si 12 grade.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri