Sari la conținut

Primul succes din 2017 s-a conturat greu

SCM Politehnica Timișoara a obținut prima victorie din 2017, într-un meci oficial și continuă cursa de calificare în playoff-ul Ligii Naționale de handbal masculin. Succesul cu CSM Focşani, 25-22, a venit după ce Timișoara a irosit un avantaj consistent, în prima repriză, iar în partea a doua a avut 20-15, dar a suferit pe final de meci.

„Am făcut niște greșeli personale tehnice ce au dat prilejul echipei adverse să vină pe contraatac să ne dea goluri ușoare. La 10-4 am avut un 7 metri ratat, astăzi loviturile de la 7 metri nu prea au intrat în poartă”, a declarat Atilla Horvath, antrenorul secund al SCM Politehnica Timișoara.

Adam Savic a închis însă bine poarta, cu 13 intervenții, în fața unei echipe oaspete care a criticat arbitrajul.

„Eliminări multe și ușoare, neacordări de 7 metri la noi, pași când nu au fost, dincoace pași nesancționați, din păcate... trebuie să mai creștem să ajungem mai mari și după aceea vom avea parte de ceea ce ni se cuvine”, a spus Marius Partene, președintele CSM Focșani 2007.

„Și noi am fost în multe meciuri dezavantajați, să ne luăm de arbitraj nu am făcut-o am recunoscut valoarea sau cum a fost azi ne-am adjudecat victoria și restul nu mai contează”, a completat Andrei Păiuș.

SCM Poli, pentru care Marjanovic și Simovic au fost oamenii de gol cu 7 respectiv 6 reușite este pe locul 6 în clasament și revine pe parchet miercuri, pe terenul Stelei, într-o partidă importantă în economia play-off-ului.