Protest cu baloane şi bomboane

Data publicării:
pro baloane
Iar sâmbătă, la Timişoara, cei care nu au reuşit să ajungă la manifestaţiile organizate in timpul saptamanii, pentru că n-au avut cu cine să-şi lase copiii, s-au strâns în Piaţa Victoriei, unde i-au adus şi pe cei mici.

Peste 150 de părinţi şi copii s-au adunat la prânz în faţa operei din Timişoara. Protestul a fost diferit faţă de cele organizate seara. Participanţii au venit cu baloane,, cretă colorată şi dulciuri pentru cei mici. Însă, nemulţumirile celor prezenţi au fost aceleaşi.

„Spune Radu, Francesca, pentru ce protestăm. Astăzi protestăm pentru că nu mi se pare corect ca oamenii din închisoare să iasă. Ei au făcut ceva rău şi merită să rămână la închisoare.”

„Am ieşit în stradă pentru copilul meu. Pentru ce motiv. Ştim toţi. Să abrogăm ordonanţa de urgenţă.”

„Soţul a ieşit în toate serile, am fost acasă cu copiii şi astăzi când s-a organizat ne-am bucurat să putem fi alături de ei aici, pentru că e ţara lor. A noastră este acum dar a lor va fi în continuare şi pentru ei trebuie să fie un viitor mai bun.”

„Serile trecute am stat acasă cu copilul. Am evitat să ieşim. Suntem revoltaţi de tot ce se întâmplă. Ne dorim ceva mai bun măcar pentru ei.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri