Rambo, noul „leu"

Data publicării:
rambo
BC Timișoara și-a prezentat ultima achiziție, înainte de meciul din weekend cu BCMU Pitești. Americanul Dominique Rambo s-a pregătit în ultimele zile cu „leii" și va debuta împotriva formației din Argeș. Amănunte, în rubrica sport.

Dominque Lovehall Rambo a intrat deja în angrenajul lui BC Timișoara. Cel de-al șaselea străin din curtea „leilor" a sosit de două zile în Banat și este gata de debutul oficial în tricoul alb-violet. Americanul în vârstă de 25 de ani se va regăsi pe foaia de joc pentru meciul de sâmbătă, cu BCMU Pitești și etapa a patra a Ligii Naționale.

„Tot ce știu, pentru început, e că voi ieși la fiecare meci pe teren cu gândul de a da totul. Joc mai mult pe apărare, mi-ar plăcea să intru în echipă cât mai repede, așa că sunt gata de start!”, a spus, la prezentare, Dominique Rambo.

„Cu siguranță el are nevoie de timp pentru a se acomoda. Noi suntem însă aici să îl ajutăm, să îi fie mai ușor, să se integreze rapid, să facă parte din echipă. Probabil va juca în jocul împotriva celor din Pitești”, a declarat și antrenorul său, Nenad Mandic.

Americanul a venit la Timișoara după ce a evoluat ultima dată în campionatul Elveției la Lugano Tigers, echipă cu care a a juns până în semifinalele întrecerii. În cele 26 de meciuri disputate în Țara Cantoanelor, Rambo a strâns medii de 15.9 puncte, 5.2 pase decisive și 4.8 recuperări.

„Sunt un jucător care poate acoperi tot terenul. Depinde, firește, de ceea ce îmi cere antrenorul, dacă vrea să punctez mai mult sau să coordonez jocul, mă pot descurca în mai multe ipostaze. De orice e nevoie, în acel moment, în joc”, s-a descris, pe scurt, Rambo.

Timișorenii se pregătesc pentru duelul de sâmbătă, din sala Constantin Jude, cu BCMU Pitești, echipă aflată pe locul secund în ierarhie, după 3 succese și doar o singură înfrângere în acest debut de sezon.

„Piteștiul formează o echipă puternică. Au avut rezultate foarte bune, au arătat foarte bine și în presezon. Acum au reușit o victorie importantă împotriva celor de la Cluj, așa că, cu siguranță au un moral bun”, a prefațat duelul, Mandic.

BC Timișoara BCMU Pitești este sâmbătă, de la ora 18:00. Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri