UTA, Victorie la limită

Data publicării:
victorie uta
UTA se menține în lupta pentru promovare în Liga I și după etapa a opta a ligii secunde. Arădenii au trecut la limită, de Luceafărul, la Sânmartin.

Gazdele au avut primele șanse de gol, dar Miron a fost la datorie. La poarta opusă, șutul deviat al căpitanului UTA-ei, Gligor, a dat emoții orădenilor. Până la pauză, Ionuț Ban, de la gazde, a fost aproape de autogol. Repriza secundă a început cu ratarea lui Păcurar, dar cei care au marcat au fost arădenii. În minutul 57, Andor a deviat pe spate, pentru a opta reușită din acest sezon a lui Adrian Petre, care îl face uitat pe fostul golgheter, Dennis Man, transferat la Steaua. Luceafărul – UTA s-a termnat 0-1, iar arădenii au ajuns la a cincea victorie a sezonului.

„Mă bucur pentru cele trei puncte, mari! Câștigate la un adversar care, într-adevăr, nu și-a găsit cadența, în mod special pe teren propriu”, spune Roland Nagy, antrenorul arădenilor.

„Chiar stau și mă gândesc și nu găsesc unde este problema acestor momente care sunt la această echipă, chiar de la începutul campionatului”, a precizat și Erik Lincar, antrenorul bihorenilor.

Cu cele 3 puncte de la Sânmartin, UTA a ajuns la cota 17 în clasament și va întâlni în runda viitoare CS Afumați, pe teren propriu. Luceafărul a rămas cu 7 puncte în ierarhie și va juca sâmbătă, la Timișoara, împotriva lui ASU Poli, în direct, la Digisport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri