Sari la conținut

10 ore de jocuri de societate pentru copiii de la HOSPICE

Pasionații de jocuri de societate pot participa pe 22 octombrie, în Capitală, la un decatlon de board games, organizat pentru copiii internați la HOSPICE Casa Speranței. Timp de 10 ore, participanţii vor juca zece dintre cele mai populare board games, iar de toate fondurilor strânse vor beneficia copiii care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora.

board game wikipedia

Foto: Wikipedia

Competiţiile sportive de tip maraton sunt tot mai populare în România și sute de alergători decid să susţină cauza HOSPICE Casa Speranţei și să strângă bani pentru pacienții cu boli incurabile. Există însă foarte mulţi oameni care, din diferite motive, nu pot să alerge, dar vor să ajute, la rândul lor. Tocmai de aceea ne-am gândit să organizăm un decatlon de board games care să atragă în special publicul tânăr. Noi, la HOSPICE, credem foarte mult în tineri şi îi invităm să ni se alăture, pentru o cauză nobilă” a declarat Mirela Nemțanu, director executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Decatlonul se adresează atât împătimiţilor de board games, care pot participa la competiţie pentru marele premiu al decatlonului, trofeul „Iron Brain”, cât şi începătorilor, celor care nu au mai încercat niciodată jocurile de acest tip.

Printre jocurile de la eveniment se numără Catan, Dixit, Activity, Saboteur, Jenga, Game of Thrones – Card Game, Carcassonne, HAC Loveletter, Qwirkle și Cards Against Humanity.

Pe toată durata evenimentului, celor prezenți li se vor explica regulile de bază dacă nu cunosc jocurl. De asemenea, la finalul decatlonului vor avea loc o licitaţie de obiecte geek/fun, o tombolă cu premii şi un afterparty.

Evenimentul se va desfășura pe 22 octombrie în pub-ul bucureştean Have a Cigar, începând cu ora 12:00. Biletele de acces pot fi cumpărate online, de pe site-ul pub-ului și pe www.ove.ro, la preţul de 40 de lei pentru competiţia oficială şi 25 de lei pentru zona de casual gaming.