A patra zi de verificări la Caracal. Telefonul Luizei, căutat din nou într-un lan cu floarea soarelui

Data actualizării: Data publicării:
cautari-telefon-luiza-floarea-soarelui

A început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Duminică, au fost ridicate noi probe din podul casei.

Actualizare 14:00. Criminaliștii au fost reluat căutările cu detectoare de metale pe un câmp de floarea soarelui de lângă Caracal, la marginea drumului național care face legătura cu Craiova, la câțiva kilometri de casa lui Gheorghe Dincă.

Aici a spus el că a aruncat telefonul Luizei Melencu, una din fetele pe care le-ar fi ucis.

În același timp, continuă perchezițiile în casa suspectului.


Anchetatorii au sigilat, duminică, la ora 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, cum ar fi pete de sânge, dar și despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal și Caracal, care, la prima analiză nu ar fi ale Luizei.

Duminică a fost, de altfel, prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul.

De asemenea, verificări au mai fost făcute și în curtea casei, care are o suprafață de circa cinci hectare.

După ce a participat la perchezițiile locuinței sale din Caracal, Gheoghe Dincă a fost dus în arestul IPJ Olt. De aici a fost adus în această dimineață pentru a asista și pentru a ajuta ancheta.

Pe Alexandra, acesta a spus că a bătut-o, violat-o și ținut-o într-o cameră de la etaj, de lângă terasă. Anchetatorii au găsit și niște ziduri construite recent.

Anchetatorii speră să finalizeze astăzi căutările la domiciliul principalului suspect și este posibil să meargă din nou la Dunăre, acolo unde Dincă a spus că a aruncat una dintre victime.

Urmează și ca gropile din curte să fie săpate, zilele următoare, cu un excavator.

Sursa: Digi24, Mediafax

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri