Alerta cu bombă de la Tribunalul București a fost falsă

Data actualizării: Data publicării:
tribunalul-bucuresti-google-maps

Alarma cu bombă de la Tribunalul București a fost falsă, iar activitatea instanței a fost afectată, a declarat Laura Radu, președintele Tribunalului București, la reluarea ședințelor, potrivit Mediafax.

„Activitatea continuă în acest moment în parametri de normalitate. (...) A fost foarte afectată activitatea, având în vedere că aveam intervale orare bine definite, având în vedere că această măsură de evacuare a avut loc la ora 10:00, iar acum este trecut de ora 13:00. Deja s-a pierdut timp important”, a declarat Laura Radu.

Tribunalul București a fost evacuat, vineri dimineață, după ce a fost primit un e-mail prin care se anunța că în sediul instanței a fost amplasată o bombă. Ședințele de judecată au fost întrerupte.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată direct de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului București, despre faptul că a fost recepționată o informare cu privire la faptul că în sediul instituției este amplasat un dispozitiv cu potențial exploziv.

Traficul din zonă a fost deviat, iar accesul a fost interzis și persoanele din clădire au fost evacuate. Spațiul a fost verificat de către specialiști pirotehniști.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri