Angajații Twitter, lăsați fără hârtie igienică de Elon Musk

Data actualizării: Data publicării:
Angajații Twitter, lăsați fără hârtie igienică de Elon Musk
Angajații Twitter, lăsați fără hârtie igienică de Elon Musk. Foto: Profimedia Images

Un nou scandal rușinos îl aduce în atenția publică pe miliardarul Elon Musk. În timp ce Twitter continuă disponibilizările, mai mulți angajați de la un birou din New York se plâng că nu au hârtie igienică, iar băile sunt urât mirositoare, relatează Insider.

Reducerea drastică a costurilor de către Elon Musk la Twitter îi afectează pe cei rămași în companie. După decizia miliardarului de a nu renegocia contractele personalului de curățenie, mai mulți angajați de la biroul Twitter din cartierul Chelsea din New York au declarat pentru Insider că nu există hârtie igienică în băi, iar din cauza toaletelor înfundate se resimte un miros neplăcut pe holuri și în spațiile de lucru.

Cei din New York au stat câteva zile fără hârtie igienică și spun că în cele din urmă vor fi nevoiți să-și aducă de acasă propriile rulouri, așa cum au fost nevoiți să facă pentru scurt timp alți colegi din San Francisco, scrie New York Times. Chiar dacă Elon Musk nu oferă lucrătorilor Twitter condițiile propice pentru a-și desfășura activitatea, miliardarul le cere în continuare să lucreze la birou cinci zile pe săptămână.

O altă problemă cu care se confruntă angajații Twitter este lipsa personalului de suport IT. După ce mai mulți specialiști au fost concediați sau și-au dat demisia, nimeni nu îi mai poate ajuta cu problemele legate de computere pe cei rămași în companie.

În ultimele săptămâni, Elon Musk a redus cheltuielile Twitter mai mult decât se așteptau angajații. Mai multe beneficii pentru sănătate și bunăstare au fost reduse sau eliminate, mâncarea gratuită și gustările de birou au fost limitate, iar mai multe sedii au fost închise.

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri