Video Bătaie cu lopeți și un topor, încheiată cu un accident. Un bărbat a lovit cu mașina mai multe persoane care l-ar fi agresat

Data publicării:
scandal ramnicu sarat
Un șofer a lovit cu mașina mai multe persoane care l-ar fi agresat. FOTO: Digi24

Bătaie încheiată cu un accident. S-a întâmplat  marți seară, pe o stradă din Râmnicu Sărat, unde un șofer ar fi lovit cu mașina mai multe persoane care l-ar fi agresat.

Totul a pornit de la un conflict dintre un șofer și un grup de bărbați. Șoferul mașinii a intrat într-o altercație inițial cu acest grup de persoane și asta a degenerat rapid într-o bătaie, folosindu-se inclusiv un topor și lopeți. Supărat că a fost agresat, șoferul s-a urcat la volan și i-a lovit cu mașina pe cei cu care a avut acest conflict.

În momentul în care au ajuns echipajele medicale și poliția la fața locului, au găsit trei persoane rănite, trei bărbați, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost loviți intenționat cu mașina.

Polițiștii au deschis o anchetă. Șoferul care a făcut acest gest a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața judecătorilor cu propunere de arest preventiv. Este acuzat de tulburarea ordinii și liniștii publice și cea mai gravă acuzație este cea de tentativă de omor.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri