Video Circulaţie rutieră îngreunată în județul Constanța din cauza zăpezii şi a viscolului

Data actualizării: Data publicării:
zapada constanta
Se circulă îngreunat în județul Constanța din cauza viscolului. Foto: Captură video

Circulaţia rutieră în judeţul Constanţa se desfăşoară cu dificultate marţi în unele zone din cauza zăpezii şi a viscolului, utilajele de deszăpezire fiind scoase pe teren. Potrivit autorităților, se circulă în condiții de iarnă. 

Lucrători ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa au intervenit în comuna Ciocârlia pentru repunerea pe carosabil a două autoturisme care, din cauza zăpezii, au derapat în şanţul de pe marginea drumului.

"În judeţ se circulă în condiţii de iarnă. Este viscol şi vizibilitate redusă", a transmis DRDP Constanţa, citată de Agerpres.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, se acţionează pentru prevenirea formării de suluri de omăt din cauza vântului şi se împrăştie material antiderapant - nisip şi sare, utilizându-se 30 de utilaje de deszăpezire - autocamioane cu lamă şi sărăriţă, unimog-uri, încărcătoare frontale şi un autogreder.

Cod galben de vânt puternic în judeţe Constanţa şi Tulcea, prelungit până la ora 17:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit până la ora 17:00 atenţionarea nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului pentru zona de litoral din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Potrivit meteorologilor, în zonele menţionate se vor semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 60 km/h, şi temporar precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri