Ciucă, după vizita în piaţa din Şimleul Silvaniei: Pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale

Data publicării:
398419642_869562944631736_1725195558789335767_n
Nicolae Ciucă, la piață, în Șimleul Silvaniei. FOTO: Facebook

Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă afirmă, după vizita în piaţa din Şimleul Silvaniei, care a fost recent renovată că "pieţele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerţului în comunităţile rurale, dar şi locul unde se deschide dialogul". El a subliniat că producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităţilor "pentru că promovarea produselor româneşti este garanţia că pe mesele noastre ajung alimente proaspete şi de calitate, direct din inima satelor şi a oraşelor".

"Piețele au fost dintotdeauna centrele vii ale comerțului în comunitățile rurale, dar și locul unde se deschide dialogul. La Șimleul Silvaniei, piața istorică a fost renovată, iar astăzi, mulțumită administrației liberale de aici, oamenii care vin cu mâinile crăpate de muncă nu mai trebuie să stea iarna în frig sau vara în soare.

Cristian Lazăr este unul dintre cei mai tineri primari din țară și a demonstrat tuturor că se poate, atunci când există colaborare între primărie, Consiliul Județean și guvern. Îl felicit pentru rezultatele care se văd astăzi în toată comunitatea", a transmis șeful Senatului pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am văzut aici bucuria sinceră a oamenilor pentru noua piață, dar eu îmi doresc ca aceasta să fie o normalitate în toate localitățile României. Producătorii locali trebuie să primească tot sprijinul autorităților, pentru că promovarea produselor românești este garanția că pe mesele noastre ajung alimente proaspete și de calitate, direct din inima satelor și a orașelor", a mai precizat Nicolae Ciucă.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri