Descinderi la membrii clanului Duduianu, vizați într-un dosar de furt de mașini și șantaj. Lucian Bode: Nu scăpăm de infractori

Data publicării:
Anchetatorii și forțele de ordine participă la perchezitii
Imagini de la perchezitii. FOTO: Facebook Politia Română

Sunt descinderi joi dimineață la locuințele unor membri ai clanului Duduianu. Sunt bănuiți că au furat o mașină, după care l-ar fi șantajat pe proprietar să le plătească răscumpărare pentru a i-o returna. "Nu scăpăm de infractori", spune ministrul de Interne, Lucian Bode despre acest caz.

Doi dintre membrii clanului Duduianu urmează să fie aduși la audieri la Serviciul Furturi Auto.

Ancheta cu privire la cei doi frați a început după ce în luna mai, o persoană a reclamat că i-a fost furată mașina pe care o parcase pe stradă. Ulterior, fusese sunat de cei doi frați care i-au spus că în schimbul unei sume de bai îl pot ajuta să își recupereze mașina.

Între timp, poliția i-a depistat și pe adevărații hoți și a constatat că membrii clanului Duduianu erau cei care îi șantajau pe proprietarii autoturismelor furate.

De anchetă se ocupă Parchetul Judecătoriei Sectorului 1.

Unul dintre cei doi frați Duduianu a fost găsit joi dimineață în județul Ialomița, în mașina lui fiind descoperite sume mari de bani dar și o armă pentru care nu avea permis.

Întrebat joi dimineață despre aceste percheziții, ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat: "Nu scăpăm de infractori, nu scăpăm de polițiști certați cu legea. Aproape în fiecare zi avem zeci de percheziții, unele de amploare, altele mai mici".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri