Video Dorian Popa conducea un Lamborghini când a fost oprit în trafic. Ce le-a declarat polițiștilor

Data actualizării: Data publicării:
Dorian Popa Lamorghini
Dorian Popa, la volanul mașinii sale. FOTO: Facebook

Artistul Dorian Popa, testat pozitiv la canabis, a fost prins vineri seara la volanul bolidului său de lux, marca Lamborghini, în localitatea Domnești, din Ilfov. Când a fost oprit de polițiști, Dorian Popa purta doar un halat de baie și le-a spus oamenilor legii că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental un fum dintr-un joint. Vedetă pe rețelele sociale, unde are peste 2 milioane de urmăritori, Dorian Popa a condamnat în nenumărate rânduri consumul de droguri și de medicamente, spunând că substanțele provoacă dependență. Văzut drept un model pentru mii de copii și adolescenți, influencerul a rămas acum fără permis și riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 5 ani de închisoare.

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri