Ministrul propus la Educaţie a criticat constant ministerul în ultimii ani

Data publicării:
Valentin Popa DSCN2799

Unul dintre portofoliile unde a fost schimbat ministrul este educaţia. Propus este acum rectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Valentin Popa s-a remarcat anul trecut, când i-a propus ambasadorului Rusiei în România o colaborare cu scopul de a îmbunătăţi sistemul de frânare al tancurilor. El a criticat în ultimii ani constant Ministerul Educaţiei, pentru modul de clasificare a universităților, care influenţează accesul la fondurile europene.

Valentin Popa, ministrul propus pentru Educaţie: „Proiectele începute le voi susține în continuare și le vom discuta și le vom adapta astfel încât să fie cât mai corecte, pentru că eu, toată viața mea, am fost caracterizat de colegii mei drept corect și vreau să caracterizeze și activitatea la Minister tot prin corectitudine.

Avem multe proiecte și multe idei, zic eu, bune pentru învățământul românesc. Însă am decis, împreună cu echipa mea, ca aceste lucruri să le fac publice după ce le discutăm, le argumentăm și găsim cele mai bune variante și respectiv asigurăm şi suportul pentru a le implementa, pentru că degeaba enunțăm idei frumoase dacă nu suntem în stare să le și ducem în practică”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri