(P) NOU LA LINK ACADEMY: Cel mai modern curs pentru administratori Network în București

Data actualizării: Data publicării:
la-net-adm-1

Avem noutăți importante de la LINK Academy din București pentru toți cei care vor să-și transforme dragostea față de calculatoare și de tehnologia modernă într-un job sigur și bine plătit!

Datorită cererii tot mai mari de administratori IT, această instituție educațională internațională a decis să formeze grupe noi pentru cursanții care vor frecventa cursuri tradiționale în cadrul programului Network Administration, așadar chiar din această toamnă veți avea șansa de a dobândi cunoștințele și abilitățile căutate direct din clasele LINK Academy cu cel mai modern echipament, în București.

Cursul durează mai puțin de 12 luni și vă permite ca, datorită unui plan și program complex și a experților în IT, să vă pregătiți penru un job în domeniul administrării de rețea și de sistem. De altfel, experții în această sferă sunt printre cei mai căutați și mai bine plătiți experți în IT.

Acest program este adaptat pentru începători, iar LINK Academy transmite că, datorită nivelului ridicat de capacități de spațiu și tehnice solicitate de acest curs, numărul de locuri este limitat și că toți cei interesați trebuie să se înscrie la timp.

Administrator IT - una dintre cele mai importante și mai bine plătite poziții IT

Pe piața muncii, jobul de administrator se consideră a fi foarte căutat și foarte bine plătit, iar cercetările spun că, împreună cu digitalizarea continuă a tuturor domeniilor de afaceri, cererea pentru acești experți va crește cu 20% în următorii 5 ani.

De fapt, activitatea oricărei companii serioase, chiar și a companiilor mici și mijlocii, în prezent nici nu se poate imagina fără utilizarea calculatorului și a dispozitivelor moderne.

Pentru ca toate aceste sisteme hardware și software să fie pregătite ca să ofere angajaților condiții pentru o muncă eficientă, este necesară prezența experților instruiți în IT, care sunt responsabili de configurarea și funcționarea normală a acestora. Proiectarea, instalarea și mentenanța infrastructurii IT, monitoringul, pregătirea angajaților, chiar și cyber security - reprezintă responsabilitatea zilnică a administratorului de rețea.

Datorită tuturor activităților efectuate, acești experți au câștigat statutul de experți indispensabili și foarte bine plătiți în IT. Astfel, doar în România, un salariu mediu de administrator Network este și de până la 2250 euro. În străinătate este mult mai mare.

Pe lângă un salariu foarte bun, avantajul acestei ocupații este și că se ajunge foarte ușor la primul job, chiar dacă nu aveți experiență de muncă în acest domeniu IT, iar nevoia de cunoaștere, abilitățile și certificatele le puteți dobândi cu succes în mai puțin de un an.

Cunoștințe de expert în mai puțin de 12 luni din 5 domenii principale de administrare de rețea și de sistem

Școlarizându-vă în programul avansat pentru administratorii de rețea la LINK Academy, toate tehnicile necesare pentru lucru în acest domeniu le puteți asimila în aproape 12 luni. Cunoștințele și abilitățile le veți dobândi direct de la coordonatori, experți în domeniul administrării.

Programul este de așa natură încât vă va permite să vă specializați în 5 domenii de administrare de rețea și de sistem: veți deveni experți în Windows OS, servere Windows și Microsoft Azure, veți asimila sisteme de rețea avansate, veți proiecta baze de date SQL server, veți învăța să automatizați și să protejați rețeaua, veți lucra cu sisteme CISCO.

Mai mult, școlarizarea la un astfel de program vă oferă posibilitatea de a dobândi și certificate internaționale prestigioase oferite de către Microsoft, CompTIA, Cisco și Linux Professional Institute și vă veți deschide ușa celor mai mari companii atât în țară, cât și în străinătate. În cele din urmă, sunt mulți studenți care s-au angajat imediat după școlarizarea la LINK Academy și pe care certificatul dobândit i-a ajutat mult ca să se evidențieze pe piață: „Avantajul LINK Academy constă în faptul că permite cursanților dobândirea gratuită a certificării recunosute! Datorită cunoștințelor și a certificatului dobândit m-am angajat în domeniu.” - ne-a transmis Răzvan-Giorgian Coman, cursant de succes de la departamentul Network Administration la LINK Academy.

Alături de cunoștințe de calitate și certificate recunoscute pe plan internațional, la LINK Academy obțineți și suport deplin pentru a vă dezvolta cariera

LINK Academy este unică și prin faptul că asigură cursanților săi și numeroase alte abilități care îi ajută să-și îmbunătățească cariera și să ajungă la un job bine plătit în cel mai scurt timp.

Școlarizându-vă în cadrul programului Network Administrator, aveți sprijinul nelimitat al Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, acces la resurse pentru perfecționare profesională prin intermediul Programului pentru dezvoltarea abilităților personale și profesionale, precum și posibilitatea de a învăța limbi străine prin intermediul cursurilor facultative de limbă engleză și germană, pentru a vă putea oferi serviciile clienților la nivel global. Mai mult, la LINK Academy vă așteaptă multe alte servicii și resurse utile care vă vor ajuta să parcurgeți foarte repede drumul de la începător la expert IT căutat.

Înscrieți-vă la timp - numărul de locuri este limitat

Cursurile în cadrul programului Network Administrator încep la toamnă la sediul LINK Academy în București. Datorită școlarizării după cele mai moderne condiții tehnice, numărul de locuri disponibile pentru frecventarea acestui departament este limitat. Trebue să fiți rapizi și să trimiteți cererea cât mai repede.

De statutul de cel mai important expert IT, care nu așteaptă după un job, vă desparte doar decizia de a începe școlarizarea. De aceea, nu așteptați și înscrieți-vă accesând acest link.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri