Accident grav produs de un șofer băut. Cinci persoane au fost rănite

Data publicării:
masina accident arhiva

Actualizare 00.45. Cinci persoane, o familie cu doi copii aflată în taxi și șoferul acestuia, au fost răniți în urma accidentului petrecut la Timișoara.

Potrivit poliției, șoferul care a produs accidentul, un tânăr de 26 de ani din localitatea Fântânele, Argeș, a trecut pe culoarea roșie într-o intersecție din Timișoara. Polițiștii au vrut să-l tragă pe dreapta, dar acesta a refuzat să oprească, așa că echipajul a pornit în urmărirea lui. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul volanului și a intrat în taximetrul care circula regulamentar. 

______________________

Din primele informații, patru oameni au fost grav răniți în urma impactului. Printre ei se află și doi copii, între care unul de 11 ani. Răniții au fost transportați la spital.

Polițiștii bănuiau că șoferul era băut. Bărbatul a fost testat, iar rezultatul etilotestului arată 0,59 mm alcool pur în aerul expirat.

Potrivit informațiilor disponibile în acest moment, în taxi se aflau patru persoane, între care doi copii. Se pare că mama copiilor a suferit cele mai grave răni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri