Bărbatul care s-a pierdut pe aeroportul Otopeni a fost găsit. Mesajul fiului său, aflat în Canada

Data actualizării: Data publicării:
batran disparut

Apelul disperat pe Facebook al unui român stabilit în Canada a mobilizat comunitatea internauților. Bărbatul a povestit că tatăl său, în vârstă de 82 de ani, care suferă de Alzheimer și nu poate vorbi, din cauza unui atac cerebral, s-a pierdut vineri, pe aeroportul Otopeni. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit cu ajutorul polițiștilor și al persoanelor care au disitrbuit fotografiile.

Actualizare: Bărbatul care s-a pierdut pe Aeroportul Otopeni a fost găsit, a anunțat fiul acestuia, pe pagina de Facebook.

„Tata a fost găsit! E impresionant ce amploare a luat deriva asta de 35 de ore a tatălui meu. Sunteți incredibili și vă mulțumesc din suflet pentru ajutorul dat, atât vouă celor necunoscuți, oamenilor din presă cât și prietenilor care au fost pe străzi în frig. De asemenea, și nu în ultimul rând, mulțumesc Poliției Române care s-a mobilizat exemplar! Jos pălăria, Doamnelor și Domnilor!”, a fost mesajul lui Daniel Iordaconiu.


Sensibilizate de povestea bărbatului, peste 1.000 de persoane au dat share la postarea acestuia, iar Poliția Capitalei a cerut ajutorul populației, printr-un comunicat.

Omul a venit în România de la rudele sale din Olanda, dar a ratat întâlnirea cu un prieten al fiului său, care ar fi trebuit să îl ia de la aeroport. De atunci nu se mai știe nimic de el, dar rudele au aflat că bagajul său, în care avea și acte, a fost găsit în autogara Militari.

Bărbatul de 82 de ani are început de Alzheimer și un defect de vorbire, spun rudele sale pe Facebook. Când a dispărut purta o geacă gri deschis, pantaloni jeans albaștri, ghete negre și o șapcă neagră cu o frunză de arțar roșie. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugați să sune la 112.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri