Bărbat reţinut, după ce ar fi vândut patru maşini pe care le luase în leasing

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu mainile prinse in catuse
Bărbat reţinut, după ce și-a ucis cei doi câini din curte. Foto: GettyImages

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere legală, într-un dosar de înşelăciune în care este cercetat pentru că ar fi vândut patru autoturisme, în valoare de circa 81.000 de euro, luate în leasing.

„La data de 27 iunie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Serviciul Furturi de Autovehicule au pus în aplicare un mandat de aducere, în judeţul Ilfov, emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, prejudiciul fiind de aproximativ 81.000 de euro”, informează un comunicat al DGPMB transmis Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 21 octombrie 2020 - 7 aprilie 2022, atribuindu-şi în fals calitatea de director al unei societăţi comerciale, bărbatul ar fi indus în eroare reprezentanţii unor firme, după ce, în urma cesionării unor contracte de leasing financiar, ar fi vândut patru autoturisme către cumpărători de bună credinţă.

La data de 27 iunie, în urma punerii în aplicare a unui mandat de aducere, bărbatul a fost depistat şi condus la audieri.

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, unul dintre autoturisme a fost depistat pe teritoriul altei ţări”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri