Calvarul turiştilor "de weekend". Pe DN1, coloanele de maşini depăşesc doi kilometri

Data publicării:
aglomeratie dn1

Din cauza lucrărilor, pe centura de vest a Ploieştiului se circulă bară la bară, iar la Comarnic cele două treceri de pietoni pun la grea încercare nervii şoferilor, care se văd nevoiţi să circule în coloane ce depăşesc doi kilometri.

Pe DN1, în dreptul Ploieştului, coloana de maşini depăşea doi kilometri pentru că pe centura de vest a oraşului se lucrează la reabilitarea a trei pasaje rutiere.

Şoferii spun că au parcurs cinci kilometri în jumătate de oră. N-au scăpat bine din aglomeraţia de pe centura Ploieştiului şi au dat de coada de la Comarnic. În doar cinci ore peste 4.000 de maşini au trecut prin oraş.

Prin Comarnic nu poţi circula cu mai mult de 30 de kilometri pe oră, iar coloana depăşeşte şi aici doi kilometri. Iar cele două treceri de pietoni îngreunează şi mai tare traficul.

Şoferii care simt nevoia să accelereze trebuie să fie atenţi, întrucât pe cele trei drumuri principale din Valea Prahovei sunt radare.

„Noi am actionat şi acţionăm în continuare cu cinci aparate radar pe DN 1, în zona judeţului Prahova, iar pe DN1 B, drumul vechi spre litoral, avem două aparate radar. De asemenea, acţionăm cu două aparate radar pe DN1 A zona Măgurele”, spune Stefan Crivăţ, şeful Poliţiei Rutiere Prahova .

Peste 10.000 de turişti petrec weekendul pe Valea Prahovei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri