Video Cinci tineri din Spania, victime ale unui accident rutier grav în județul Vâlcea

Data actualizării: Data publicării:
ambulanta din care se vede partea pe care scrie 112
O tânără din Spania a murit și alți patru spanioli au fost grav răniți într-un accident rutier petrecut într-un sat din județul Vâlcea

O tânără de 22 de ani din Spania a murit vineri într-un accident rutier petrecut în județul Vâlcea. Alți patru cetățeni spanioli, cu vârste cuprinse între 20 și 21 de ani, au fost grav răniți în același accident.

Cele cinci victime se aflau într-un autoturism cu care circulau pe drumul național 7. În zona satului Robești, comuna Câineni, mașina lor s-a ciocnit violent cu o dubă. 

Victimele, rămase încarcerate, au fost transportate, după intervenția echipelor de urgență, la spitalele din Râmnicu Vâlcea și Brezoi, dar tânara de 22 ani nu a mai putut fi salvată. Trei salvări de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vâlcea, două echipaje SMURD şi descarcerarea grea au fost trimise la locul accidentului.

În duba cu care s-au ciocnit tinerii spanioli se aflau șoferul și încă un pasager, dar ei n-au avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit Agerpres, autoutilitara transporta doi cai. Autoritățile n-au oferit deocamdată informații despre starea în care se află animalele.

Cei doi șoferi implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest și rezultatul a fost negativ.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri