Cluj | Un tânăr băut aflat la volan a lovit două mașini de Poliție care încercau să îl oprească. În incident s-au tras focuri de armă

Data publicării:
masina de politie in misiune
Foto: arhivă Poliția Română

Un tânăr de 29 de ani, aflat la volanul unei mașini, deși nu avea permis, a lovit duminică, pe o stradă din Cluj-Napoca, două mașini de Poliție care încercau să îl oprească și alte două autoturisme. Bărbatul a fost oprit de polițiști, care au constatat că acesta consumase alcool, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Cluj, politiștii au fost sesizați duminică după-amiaza că în cartierul Buna Ziua din Cluj-Napoca un șofer conduce haotic.

Au fost alertate toate echipajele din oraș, dar șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a avariat două autospeciale de Poliție, care erau dispuse astfel încât să îl blocheze în trafic. De asemenea, șoferul ar fi lovit alte două mașini, anunță IPJ Cluj.

„S-a facut uz de armă de către un polițist aflat în misiune în plan vertical și asupra autovehiculului urmărit, iar pe strada Soporului, autovehiculul condus de tânărul de 29 de ani a derapat, ieșind de pe partea carosabilă”, au anunțat reprezentanții Poliției Cluj.

Potrivit acestora, tânărul a fost prins și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 0.40 mg/l alcool în aerul pur expirat.

În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere.

Polițiștii susțin că tânărul, din comuna Apahida, se afla singur în mașină și că în urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri