Colecţia casei Prada, primită cu entuziasm la Săptămâna Modei de la Milano

Data publicării:
2302 20casa 20prada-51125

Prin colecţia de toamnă-iarnă prezentată la Milano, casa de modă Prada s-a aventurat într-o lume nouă, destinate femeii introvertite. Casa de modă italiană, care dă tonul în lumea modei şi ale cărei colecţii sunt atent urmărite de critici, a combinat ţinutele romantice şi urbane pentru un nou stil, pe care l-au intitulat eleganţa crudă.

Modele cu părul ud au defilat în ţinute vintage, inspirate de o modă liberă, cu piese vestimentare lejere, croite din materiale fluide şi stofe fine. Fustele cu poale neregulate, bluze ce lasă umerii la vedere şi rochii senzuale sunt propuse de Prada pentru sezonul de toamnă-iarnă 2013-2014.

O altă colecţie aşteptată pe podimul festivalului de modă de la Milano a fost şi cea a casei Etro. Aceasta a introdus publicul într-o lume fantastică, cu printuri digitale şi forme futuriste.

Colecţia, inspirată din curentul renascentist şi cu motive ruseşti, este destinată femeii puternice, care călătoreşte în jurul lumii şi experimentează culturi diferite. Imprimeurile, pentru care casa de modă este renumită, au fost reinventate şi au inclus straturi de pixeli în culori strălucitoare şi contrastante. Jachetele scurte, din postav sau piele, fustele pe corp şi modelele geometrice imprimate pe rochiile ce lasă spatele şi umerii la vedere au fost apreciate de cei aflaţi în sală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri