DÂMBOVIŢA. Locuitorii din Pucioasa plătesc taxe pentru servicii inexistente

Data publicării:
0302 20taxe 20pucioasa-47373

Oamenii din cartierul Bucegi sunt supăraţi pe primar pentru că pe lângă majorarea cu 20% a taxelor trebuie să mai plătească şi dări noi. Şi au ieşit în stradă pentru că de anul acesta trebuie să plătească taxa de iluminat public de 15 lei pe an, cea pentru curăţenie tot de 15 lei pe an, pentru serviciile de pază 10 lei pe an, taxa pe parcare de 120 de lei pe an.

„La noi nu vine să măture nimeni, noi plătim oameni de ne cosesc la poartă, facem noi curăţenia şi ne ia 150.000 pentru curăţenie”, se plânge un contribuabil.

Primarul Dănuţ Bădău se justifică şi spune că are nevoie de bani mai mulţi ca să susţină proiectele europene care sunt derulate în Pucioasa, în valoare de 30 de milioane de euro.

„Dacă o să plătească taxă de curăţenie, o să vină şi măturătorii pentru să sunt şapte măturători în tot oraşul Pucioasa, nu pot să îi duc pe toate străzile, decât pe câteva străzi care sunt principale”, explică edilul staţiunii.

Situaţia de pe strada Zefirului, care este inclusă în zona A spune totul despre ceea ce se întâmplă la Pucioasa. Canalizarea nu este funcţională, stâlpii de iluminat lipsesc cu desăvârşire, iar pe măturători nu îi vede nimeni. Pentru aceste servicii, oamenii lătesc taxe către primărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri