"Digi Animal Club" revine la Digi Animal World, în prezentarea lui Bogdan Uritescu

Data publicării:
10356414 807305759307067 3721922041280502684 n

În fiecare week-end, începând din 15 martie, "Digi Animal Club" prezintă lumea necuvântătoarelor şi oferă informaţii utile pentru pentru iubitorii de animale.

În emisiunea prezentată de Bogdan Uritescu vedete sunt animalele. În prima ediţie a acestui sezon, telespectatorii sunt invitaţi la o lecţie de echitație. Armaghedon, Stormy Weather și Con Palermo sunt doar câțiva dintre caii de rasă care vor fi prezentaţi duminică.

Episodul al doilea este dedicat animalelor-vedete. Este vorba despre animale care își petrec ore întregi pe platoul de filmare sau la ședințe foto. Skip, un câine jack russell jucăuș, arată cât de bine se simte în lumina reflectoarelor. Și, chiar dacă n-a jucat în filme la Hollywood, are deja statut de vedetă.


În cea de-a treia ediție „Digi Animal Club” este vorba despre şerpi. Aceştia pot măsura peste zece metri, pot fi veninoși sau pot înghiți o pradă de zeci de ori mai mare decât ei. Sunt doar câteva dintre motivele pentru care ne e teamă de aceste reptile. Emisiunea vă propune să aflaţi cât de întemeiate sunt temerile acestea, într-o ediţie cu pitoni regali, șerpi americani de porumb sau boa.

Mai multe detalii legate de emisiune şi subiectele abordate găsiţi pe www.digi-animalworld.tv sau pe pagina de Facebook Digi Animal World Ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri