Digi24 Craiova împlinește un an. Sidonia Ghindeanu: Televiziunea e o meserie pe care o descoperi tot timpul

Data publicării:
sidonia ghindeanu

Cum te simți după primul an de Digi24 Craiova?

În acest an de Digi24 Craiova am învățat că televiziunea este o meserie pe care o descoperi tot timpul, o meserie pe care nu poți spune niciodată că o stăpânești în totalitate, dar pentru care ai face multe sacrificii. Meseria de prezentator TV mi se potrivește ca o mănușă. Din postura de prezentator simt echipa din spatele meu și publicul din fața mea. Îmi place să cred că reușesc să transmit oamenilor din fața ecranelor informația în cea mai pură formă a ei. Am înțeles imediat că nu eu am ales televiziunea, ci ea m-a ales pe mine.

Daca ai face un bilanț, cum ar arăta acesta?

Profesionalismul este cuvântul care ar caracteriza demersul nostru jurnalistic. De când fac parte din echipa Digi24 Craiova am câştigat multă încredere în mine și îmi place să cred că m-am alăturat unor oameni care vor să schimbe mentalități. Avantajul de a face parte din această echipă este că împreună avem aceleași țeluri: să trasmitem oamenilor din fața televizoarelor informația așa cum este ea, fără păreri proprii, fără interese.

Ce au reușit să aducă în plus știrile Digi24 Craiova telespectatorilor?

Digi24 Craiova a devenit, pentru regiunea Olteniei, un reper de normalitate, de adevăr și de obiectivitate. Aceste lucruri fac diferența, într-un context media în care cele mai multe trusturi sunt dornice de senzațional. Cred că m-am alăturat unor oameni care vor să schimbe mentalități.

Ce urmează la Digi24 Craiova?

Sper ca pe viitor Digi24 Craiova să ducă mai departe valorile pe care se bazează acest mare proiect jurnalistic. Să transmitem oamenilor știri de calitate, știri adevărate, fără interese sau jocuri politice. Eu cred că în televiziune şi în viaţă, o evaluare corectă a competențelor este foarte importantă. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri