DINAMO-STEAUA. Meci cu scântei. Mai mulţi suporteri au ajuns la poliţie 

Data publicării:
steaua dinamo galerie incidente mediafax


Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei: „Până în acest moment s-a reuşit identificarea a 9 suporteri care vor fi sanctionaţi potrivit legii. Atât societatea privată de securitate, cât şi clubul organizator au fost sancţionaţi pentru nerespectarea obligaţiilor prevăzute de lege şi anume de a interzice accesul în arena sportivă cu obiecte interzise”.

Clubul Dinamo a primit o amendă de 40.000 de lei, după incidentele din tribune. Şi firma de securitate a fost sancţionată cu 1.000 de lei.

Problemele au apărut încă de la începutul partidei. Startul a fost amânat cu 10 minute după ce suporterii câinilor roşii au aprins mai multe torţe.

În repriza a doua, meciul a fost suspendat aproximativ 20 de minute, după ce o fumigenă a fost aruncată la câțiva metri de portarul Stelei. La finalul meciului, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că la acest joc au fost probleme cu galeria gazdelor, dar pe teren "nu a fost război".

La meciul de pe Arena Naţională au fost prezenţi peste 25.800 de spectatori.

DINAMO-STEAUA. Eternul derby de România, transmis de Digi Sport 1, s-a încheiat cu o nouă victorie a formației antrenate de Constantin Gâlcă. Meciul s-a desfășurat pe Arena Națională

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri