Doi fraţi de 9 şi 11 ani din Vaslui, căutaţi de peste 100 de poliţişti şi jandarmi

Data publicării:
Cioata Andreea

Tatăl copiilor şi bunicii paterni spun că minorii au dispărut de acasă în cursul după-amiezii de joi, ultimii care i-au văzut fiind alţi copii cu care s-au jucat pe un drum din sat.

Potrivit Poliției Române, Andreea Simona și Remus Costel Cioată sunt căutați de peste 100 de poliţişti, jandarmi şi pompieri, după ce bunica lor a anunţat autorităţile despre dispariţia lor.

Semnalmentele persoanelor dispărute

Andreea Simona Cioată - înălţime 1,40 m, faţa rotundă cu câteva pistrui, ochii negri, părul negru lung până la umeri. În momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un pulover cu dungi orizontale în culorile alb și bluemarin, colanți de culoare neagră, în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare albă. 

Remus Costel Cioată - înălțime 1,30 m, ochi căprui, păr șaten. În momentul dispariției, minorul purta un hanorac cu glugă de culoare gri, jeans de culoare albastră, iar în picioare purta ghete de culoare maro.

Potrivit sursei citate, cei doi copii nu ar fi spus nimănui că vor să plece de acasă şi, din cele declarate de bunici şi tatăl lor, nici nu ar fi avut vreun motiv în acest sens.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoanele dispărute sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri