Două femei s-au urcat pe acoperișul unui bloc pentru a scăpa de fumul provenit de la un incendiu provocat

Data publicării:
pompieri generic

Două femei din orașul Piatra-Neamț au fost nevoite, miercuri, să se urce pe acoperișul blocului în care locuiesc pentru a scăpa de fumul produs de un incendiu izbucnit la două televizoare care se aflau pe casa scării.

Pompierii au intervenit miercuri pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe casa scării unui bloc de pe strada Piața Ștefan cel Mare, în orașul Piatra-Neamț.

Ajunși la locul indicat, pompierii au constatat că incendiul se manifestă la două televizoare, pe casa scării, la etajul 7 a blocului de locuințe, iar etajul 8 era inundat de fum.

Potrivit ISU Neamț, două femei care locuiau la etajul 8 s-au autoevacuat pe acoperișul blocului și apoi au folosit scara vecină pentru a putea ajunge la ambulanța SMURD și pentru a primi îngrijiri medicale.

Cele două femei au fost preluate de paramedici și au primit îngrijirile medicale necesare, fiind ușor intoxicate cu fum și prezentând atac de panică, iar ulterior au refuzat transportul la spital.

„Militarii au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind acțiunea unor persoane iresponsabile”, au declarat reprezentanții ISU Neamț.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri